Winkelwagen Geen producten

Retouren
Wil je één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Op deze pagina lees je precies wat je dan moet doen. Om te bekijken of je jouw bestelling kunt retourneren, kijk je op de pagina 30 dagen proefslapen.

Als klant heeft u natuurlijk het recht om tot 14 dagen na ontvangst van de goederen het artikel zonder reden terug te sturen. u zult dan ook u volledige aankoopbedrag van de boxspring inclusief verzendkosten teruggezonden krijgen.

Wil je één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren? Op deze pagina lees je precies wat je dan moet doen. 

Uitzonderingen op het herroepingsrecht
- Indien de verzegeling van het product is verbroken. Producten zoals matrassen, toppers en bedtextiel zijn producten die vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming niet kunnen worden teruggezonden als de verzegeling is verbroken.
- Het product gebruikt of beschadigd is.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je retourzending voorbereiden
Wanneer je een artikel retour wilt sturen, willen we je vragen het  RETOURFORMULIER in te vullen en naar ons terug te sturen.

We verzoeken je het artikel, stevig te verpakken in de originele verpakking.  We nemen het bed alleen retour wanneer deze in originele verpakking is ingepakt. Bewaar deze dus goed! Om je retourzending soepel te kunnen verwerken, vragen we je een kopie van de pakbon of orderbevestiging bij te voegen (in de verpakking of in een envelop die je op de verpakking plakt). Op die manier hebben wij al je gegevens meteen bij de hand.
Indien je bij levering hebt betaald (contant of met PIN aan de chauffeur) vragen we je ook je rekeningnummer (IBAN) te vermelden zodat we het aankoopbedrag aan je kunnen terugstorten.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het versturen van je retour
Voor het retourtransport van een artikel heb je de keuze uit drie opties:

  • Je maakt gebruik van onze afhaalservice
  • ​Je stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst
  • Je brengt het artikel zelf terug naar ons magazijn
Hieronder zullen we deze drie opties verder uitleggen.

Optie 1: Gebruik maken van de afhaalservice
Wij kunnen jouw retourzending bij je laten afhalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 25,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons krijgt teruggestort. Als je van deze service gebruik wilt maken, verzoeken we je het retourformulier in te vullen met vermelding van je bestel- of pakbonnummer en welke artikelen je wilt retourneren. Wij zullen dan een afspraak met je maken om de artikelen bij je af te halen. We vragen je om je retourzending aan de chauffeur mee te geven zoals hierboven beschreven bij 'Je retourzending voorbereiden'.

Optie 2: Zelf retour sturen met een pakketdienst​
Kleinere artikelen kan je zelf retour sturen d.m.v. een pakketdienst (bijv. PostNL of DHL). De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende pakketdienst (ter indicatie: PostNL rekent € 6,95 voor een pakket tot 100 x 50 x 50 cm en maximaal 10 KG). Bereid het pakket voor zoals hierboven beschreven bij 'Je retourzending voorbereiden' en plak een briefje op de doos met ons retouradres:

Beddenplein
T.a.v. Klantenservice / Retouren
Zanddonkweg 5
5144NX Waalwijk


Je kunt het pakketje vervolgens inleveren bij een PostNL pakketpunt of DHL Parcelshop, waar je ook meteen de verzendkosten kunt afrekenen.
Beddenplein is niet aansprakelijk  voor beschadigingen of zoekrakingen van de retourgestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs. Bewaar dit goed of maak er even een foto van. Beddenplein mag wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet deugdelijk terug is gekomen.

Optie 3: Terugbrengen naar ons magazijn
Natuurlijk mag je je retourzending ook zelf retour komen brengen in ons magazijn in Elshout. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00) We willen je vragen dit vooraf aan ons te melden via de mail of telefonisch. Bereid het pakket voor zoals hierboven beschreven bij 'Je retourzending voorbereiden'. Het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van je retour.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Retourkosten
Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. In de drie hierboven beschreven retouropties vind je hierover meer informatie.
  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zorgvuldig omgaan met de producten
Tijdens de 30 dagen bedenktijd heb je de verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met de ontvangen producten en de verpakkingen. Dat klinkt lang, maar je hebt ook 30 dagen lang de mogelijkheid om je aanschaf te retourneren. We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aanschaf!
Wil je toch retourneren, maar had je het product al gemonteerd? Geen probleem, je kunt het dan zelf demonteren. Wees wel voorzichtig en breng geen schade toe aan het product. Beddenplein mag namelijk schadevergoeding inhouden voor beschadigingen die bij de consument zijn ontstaan.
De voordeligste boxsprings van Nederland en België

 

Alle bedragen zijn inclusief btw